Introduktion til typerne af hjul

1. Enkeltsidet hjul, dette er et lydløst hjul, det er meget stille når det ruller, næsten ingen lyd, så det vil ikke påvirke patientens hvile.Dette enkeltsidede gummihjul har en stålstruktur indeni.Dens skalmateriale er PP.Den relative tæthed af PP er lille, hvilket gør den til en af ​​de letteste varianter i plast.

Det har gode mekaniske egenskaber.Ud over slagfasthed er andre mekaniske egenskaber bedre end polyethylen, og støbebearbejdeligheden er bedre.Høj varmebestandighed, gode dielektriske egenskaber, højfrekvent isolering, ikke påvirket af fugt.

Hjulene har en uafhængig bremsefunktion, og hvert hjul har en bremse, som er meget praktisk og fleksibel, og den har en stærk bremseevne efter bremsning.

Den separate bremseanordning letter den frie bevægelse og fiksering af sengekroppens position og ændrer ofte det omgivende miljø, hvilket er befordrende for patientens restitution og er bekvemt til rengøring og sanitet, hvilket i høj grad reducerer arbejdsbyrden for patienten. plejepersonale.

单面脚轮白底1

2. Dernæst vil jeg introducere et dobbeltsidet hjul til alle.Lad os tage et kig på kanten af ​​hjulet.Dette er også et lydløst hjul.Jeg trykker på kanten af ​​den med min finger, og den bliver presset ned, så når den ruller på jorden. Der er næsten ingen lyd, når man gnider, og der er ingen stålkonstruktion inde i dette dobbeltsidede hjul.Dens interiør er plastik og meget let, men stabiliteten er meget god, og der er stort set ingen lyd.

Nu ser vi på dens skal.Skalmaterialet er ABS, som er en slags termoplastisk polymermaterialestruktur med høj styrke, god sejhed og let forarbejdning og formning.

Hjulene har uafhængig bremsefunktion, og hvert hjul har en bremse, som er meget praktisk og fleksibel, og bremseevnen er meget stærk efter bremsning.Separat bremseanordning, praktisk for sengepositionen at bevæge sig frit og fastgøre til enhver tid, ændrer ofte det omgivende miljø, befordrende for patientens genopretning, praktisk til rengøring og sanitet, reducerer plejepersonalets arbejdsbyrde betydeligt, en enkelt hjuls bæreevne er ikke mindre end 120 kg, rolig og sikker sex.

Caster-test: TPR-dæk er ikke slidt efter 30 km, hvilket sparer en hård skal, der forhindrer vikling, og ensartet støbning uden bolte.Bestå den dynamiske test: belastning 120 kg, løb 30 km, bestå forhindringer 500 gange.

双面轮白底3


Indlægstid: 29. december 2021